کاربرد های قابلیت تشخیص خرابکاری

با استفاده از قابلیت Tamper Detection دسترسی شما به سیستم مداربسته خود در هر مکانی که باشید میسر خواهد بود و می تواید به طور کامل بر مکان مورد نظر خود نظارت و کنترل داشته باشید. از مهمترین کاربردهای این فناوری می توان به موارد زیر اشاره نمود:

1) در شرایطی که دوربین مدار بسته شما با ضربات فیزیکی جابجا می شود و در ارسال تصاویر دچار مشکل شده است.

2) در زمان قطع شدن برق دوربین به هر دلیلی این سیستم هشدارهای لازم را ارسال می کند.

3) پوشیده شدن لنز دوربین با یک شی خارجی که این موضوع می تواند توسط اشخاص انجام شده باشد یا به صورت اتفاقی رخ دهد.

4) قرار گرفتن یک شی خارجی در مقابل دوربین به شکلی که در کار دوربین ایجاد اختلال شود.

نکته مهم در تنظیمات قابلیت Tamper detection این است که برای ارسال هشدارها می توانید ویژگی ها و مدت زمان وقوع اختلال را تعیین کنید. برای مثال افتادن یک برگ درخت روی لنز دوربین برای مدت زمان کوتاهی نباید منجر به فعال شدن آلارم ها شود.

مزایای فناوری Tamper Detection

فناوری تشخیص دستکاری دارای مزایای بی شماری است که در ادامه بر برخی از آنها اشاره می کنیم:

1) طبیعتا هیچ کسی نمی تواند به صورت 24 ساعته مستقیما بر سیستم مداربسته خود نظارت داشته باشد و از دستکاری و خرابکاری ها جلوگیری کنید. اما با وجود قابلیت Tamper Detection این امکان وجود دارد که شما بتوانید از راه دور و با استفاده از موبایل، لپ تاپ و… بر اوضاع نظارت داشته باشید.

2) در مکان های جرم خیز که مجرمین قصد آسیب رساندن به دوربین مدار بسته را دارند این قابلیت سریعا به مامورین و نگهبانان هشدارهای لازم را می دهد.

3) در مدارس نیز در صورت استفاده از دوربین مدار بسته مفید است برای مثال ممکن است که یک توپ بازی یا سایر ادوات ورزشی به دوربین برخورد کرده و آن را از کار بیاندازد.

4) در مواقعی که دوربین در محلی نصب شده که درختان زیادی در آن وجود دارد و شاخه ها و برگ های بر اثر باد و طوفان در کار دوربین ها اختلال ایجاد می کنند.