انواع مختلفی از دوربین های مدار بسته وجود دارد. قصد داریم تا در این مطلب راجع به مزایا، معایب و نحوه ی کارکرد دوربین های مداربسته سیم کارت خور اطلاعاتی را در اختیار شما قرار دهیم.
نحوه ی عملکرد دوربین مداربسته سیم کارت خور
پیش از هرچیزی بهتر است با نحوه ی این دوربین آشنا شویم. برای استفاده از این دوربین ها باید یک سیم کارت را وارد دستگاه کنید. در این روش که به آن وایرلس می گویند، یک سری اطلاعات به ایستگاه ها فرستاده می شود.
نام دیگر این دوربین ها، دوربین های امنیتی 3G-4G-5G است. چرا که توانایی کار کردن با این شبکه ها را دارند. اگر می خواستید یک ویدیو را انتقال دهید، حتما باید از سیم کارتی استفاده کنید که پهنای باند آن مناسب باشد. چون درغیر این صورت نمی توان ترافیک را کنترل نمود.
در چه اماکنی می توان از دوربین های مدار بسته ی سیم کارت خور استفاده کرد؟
هیچ محدودیتی در استفاده از این سیم کارت ها وجود ندارد چرا که میتوان آن ها را در هر مکانی نصب کرد. فقط برای استفاده از این دوربین ها باید شبکه ی تلفن همراه، باتری یا پنل خورشیدی در دسترس باشد. چون در غیر این صورت نمی توان انتظار داشت که به خوبی کار کنند. لازم به ذکر است که دوربین مداربسته سیم کارت خور با استفاده از وای فای اترنت کار نمی کند.
این دوربین ها برای استفاده در منازل، ویلاها و هتل ها بسیار مناسب هستند. همچنین نمونه هایی از آن ها در مزرعه ها، سایت های مخصوص ساخت و ساز، اماکن تفریحی، اسکله ها و بسیاری مکان های دیگر مشاهده شده است.
مزایای دوربین مداربسته سیم کارت خور چیست؟
قصد داریم تا در ادامه ی مقاله به چند نمونه از مزایای این دوربین ها اشاره کنیم.
تفاوتی در نصب دوربین های امنیتی بی سیم و دوربین سیم کارت خور وجود ندارد. و لازم نیست که زمان زیادی را به این کار اختصاص دهید. بعد از این که سیم کارت را در داخل دوربین قرار دادید، آن را در محل مورد نظر خود نصب کنید. سپس می توانید به راحتی آن را روشن کنید. شایان ذکر است که این دوربین ها به برنامه ای نیاز دارند که باید از طریق گوشی خود آن را دانلود کنید. با استفاده از این نرم افزارها می توانید دوربین مداربسته ی خود را در هر مکانی که حضور دارید، کنترل کنید.
این نوع از دوربین ها، هیچ گونه احتیاجی به برق ندارند و از طریق انرژی خورشیدی یا باتری فعالیت می کنند. همچنین این دوربین ها بدون وای فای نیز کار می کنند. به همین دلیل، برای نصب آن ها با هیچ گونه محدودیتی مواجه نیستید.
مشاهده ی فیلم های ثبت شده در دوربین ها به سادگی امکان پذیر است و حتی احتیاجی به اینترنت هم نیست. این کار از طریق دوربین های امنیتی به راحتی انجام می شود. تنها نکته ای که باید حواستان به آن باشد این است که شارژ دستگاهتان هیچوقت خالی نباشد.
امنیت دوربین های سیم کارت خور بیشتر از انواع دیگر دوربین ها می باشد و به سختی هک می شوند. در حالی که هک کردن دوربین های امنیتی راحت تر است.
دوربین های سیم کارت خور چه معایبی دارند؟
دوربین های سیم کارت خور مزایای زیادی دارند. اما در کنار این مزایا، معایبی هم وجود دارد که در ادامه ی مقاله به آن ها اشاره خواهیم کرد.
درست است که این نوع دوربین ها در ابتدا به خوبی کار می کنند اما هرچه قدر که از زمان فعالیت آن ها بگذرد، کارایی خود را از دست می دهند. در مواردی که این دوربین ها کیفیت خود را از دست بدهند، به شبکه وصل نمی شوند و نمی توان هیچ گونه تصویری را از آن ها به تلفن همراه فرستاد. برای جلوگیری از این قبیل مشکلات بهتر است که از مارکهای معتبر خرید کنید و در هنگام خرید ضمانت نامه معتبر را دریافت کنید. در این صورت اگر مشکلی در دوربین سیم کارتی شما به وجود بیاید می توانید با شرکتی که از آن خریداری کرده اید تماس بگیرید و از آن ها راهنمایی بخواهید.
برای تولید دوربین های مداربسته ی سیم کارتی از امکانات و فناوریهای جدید تری استفاده می شود. در نتیجه قیمت آنها نسبت به انواع دیگر دوربین ها بالاتر است. بنابراین قبل از خرید باید با قیمت انواع دوربین ها آشنا شوید و با توجه به بودجهای که در اختیار دارید اقدام به خرید کنید تا با مشکلی مواجه نشوید. پیشنهاد می کنیم سری به راهنمای خرید دوربین مداربسته نیز بزنید. شایان ذکر است که برای نصب این دوربین ها باید مبالغی را به تکنسین ها بپردازید. همچنین ظرفیت اینترنت با توجه به نوع دستگاه شما متغیر است که باید این موضوع را نیز مد نظر قرار دهید.
این نوع دوربین ها بدون باطری کار نمی کنند. در بعضی از انواع آن ها بعد از اتمام باتری یک هشدار دریافت می کنید که به شما نشان می دهد زمان تعویض آن فرا رسیده است. در صورتی که باتری تمام شود و آن را شارژ یا تعویض نکنید، دستگاهتان دچار مشکل خواهد شد. بهتر است که برای شارژ این دوربین ها از پنل های خورشیدی استفاده کنید چرا که استفاده از این پنل ها برای دوربین شما مفید خواهد بود.