زمانی که باید از فضای بزرگی محافظت کنیم، باید سیستم امنیتی خوبی برای خود فراهم کنیم. دوربین های مداربسته محور مرکزی هر تاسیسات امنیتی هستند . آنها مانند چشمانی هستند که هر گوشه و کناری از محل ما را زیر نظر دارند و کنترل می کنند و به ما امکان می دهند نفوذها و سایر خطرات را تشخیص دهیم . اما دوربین ها باید آخرین پیشرفت های تکنولوژیکی را داشته باشند . در این پست توضیح می دهیم WDR چیست .
WDR چیست؟
WDR مخفف Wide Dynamic Range است . این یک فناوری است که برخی از دوربین های مداربسته دارند و برای جبران مشکلات قرار گرفتن در معرض نور عمل می کند . با استفاده از فناوری WDR ، دوربین تصاویر را در جاهایی که نواحی تاریک و روشن وجود دارد ، جبران میکند و در صورت استفاده از دوربین معمولی و فاقد این فناوری ، نمیتوانیم تصاویر واضحی را ببینیم . با استفاده از این فناوری، تعادل بین روشنایی و تاریکی به دست میآید . و کیفیت تصویر را بهبود میبخشد .
به عنوان مثال دوربینی را رو به سمت پنجره در نظر بگیرید . در این صورت در بعضی از نواحی نور خیلی بیشتر و در بعضی کمتر به لنز دوربین میرسد . با دوربین های معمولی بخشی از تصویر را بسیار تاریک و بخشی دیگر را بسیار روشن خواهیم دید ، که باعث از بین رفتن جزئیات تصویر خواهد شد .
ولی با استفاده از دوربین با قابلیت WDR تعادل بین سطح نور به دست می آید و کل ناحیه آن پنجره را با سطح نور یکنواخت و بدون از دست دادن جزئیات می بینیم .
WDR چگونه کار می کند؟
با فناوری WDR ، لنز دوربین از سرعتهای شاتر متفاوتی استفاده میکند تا نور بیشتری را در برخی از قسمتهای تصویر و نور کمتری را در قسمتهایی که روشنتر هستند، فراهم کند.
- در مناطق روشن تر، از سرعت بالاتری استفاده می شود، بنابراین سنسور برای مدت زمان کمتری در معرض نور قرار می گیرد.
- در مناطق تاریک تر، سرعت شاتر کمتر است و باعث می شود سنسور نور بیشتری را برای مدت طولانی تری جذب کند.
- هر دو تصویر برای به دست آوردن یک تصویر نهایی با نور متوسط ترکیب می شوند.
تفاوت WDR و DWDR
دوربین هایی با تکنولوژی WDR از تکنیک ترکیب سرعت های شاتر مختلف استفاده می کنند . در حالی که دوربین های DWDR (WDR دیجیتالی) با استفاده از تکنیک جبران نرم افزاری .